Sarbatoarea Americii o ia pe cai rusesti

Desi la prima vedere aceasta uimitoare zi de 4 iulie, ziua Americii, nu pare ceva iesit din comun, am observat un mic detaliu.

A fost nevoie de inchiderea unei artere principale din Bucuresti si cum nu ar fi fost indeajuns, s-a inchis Soseaua Pavel Kiseleff. Ori nea’ Pavel o fost rus…

Articolul nu e gata, doar vroiam sa mentionez acest lucru 🙂

P.S.: Contele Pavel Dmitrievici Kiseliov (Павел Дмитриевич Киселёв), cunoscut mai bine sub numele în forma franceză Kiseleff (8 ianuarie 1788, Moscova14 noiembrie 1872, Paris) a fost un general rus. Între 1828 şi 1834 a condus administraţia militară rusească a Ţării Româneşti. (Wikipedia)

Reclame

3 comentarii on “Sarbatoarea Americii o ia pe cai rusesti”

  1. your's truly spune:

    ma bucur ca ai sesizat si tu aceasta anomalie… sarbatoare americana pe un bulevard „rusesc” :)) mai mir ca nu au inchis toate bulevardele pana la ambasada americana. cert este ca ramanem cel mai pupincurist popor. de ce nu sarbatorim si ziua botswanei, ageriei, rusiei, kazakstanului sau a emiratelor arabe unite ? dar oare de ce nu inchidem 15 bulevarde de 1 Decembrie?? sau macar bulevardul 1 Decembrie… sad story, same town

  2. brebe85 spune:

    ca sa plusez, uite un exemplu de pupincurism. din cauza unor chestii cu energia, in parcul tei se amenajeaza aleea Aleea Heydar Aliyev, un fost dictator corupt din Azerbaidjan.

  3. your's truly spune:

    fac pariu ca treaba asta nu se numeste pupincurism dragule… cred doar ca nu intelegi tu notiunea de interes national :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s